E Ti̇caret & Alışveriş Web Si̇tesi Tasarimi

AnasayfaHaberiniz Olsun.E Ti̇caret & Alışveriş Web Si̇tesi Tasarimi

Çağımız teknoloji ile sanal ortam da daha çok zaman geçiren zorunlu yaşantılar meydana getirmiştir. Özellikle e ticaret web sitesi tasarımı konusunda sürekli olarak gelişen internet sektörü, sürekli olarak talep edilmektedir. Gerek daha az zaman harcama istedi gerek daha çok çeşitte ulaşabilme imkânı sanal ortamdan işlerin yapılabilmesindeki en önemli tercih sebepleridir. Satıcı firma acısından düşünüldüğünde dükkân kirası, elektrik su vb. Giderler. Personel giderleri, Pos vb. Ödeme araçlarındaki yüksek komisyonlar satılan ürünün maliyetini arttıran gider kalemleridir. Giderlerin artması kârın düşmesine yahut zarar etmemek için satışa sunulan ürünün muadillerine kıyasla daha pahalıya satışa sunulmasına sebeptir E- ticaret ise gerçekteki bir mağazaya göre giderleri daha az hitap ettiği kesim açısından daha avantajlıdır. Sadece ülkemiz düşünülecek olursa 20 milyonun zerinde sanal müşteri kapasitesi ile büyük bir alışveriş potansiyeline sahiptir. Show yazılım ile potansiyel müşterilerinize ulaşabilirsiniz.

E -Ticaret Web Sitesi Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

 Tüketici kitlesine hitap edebilmek ve hedeflenen kârı elde etmek için tüketiciye hitap eden, her kesim tarafından kolay bir şekilde anlaşılan ve ihtiyaca eksiksiz cevap verebilen e mağaza tasarlanmalıdır. Bu tasarımları elde etmek için Show yazılım olarak sizin yanındayız.  Tasarımın ilgi görmesi, sunulan ürünlerin detaylı incelenebilmesi, kolayca satın alınabilmesi tasarımı başarılı kılan ana unsurlardır. Tasarımın başarılı olması web sitesinin amacına uygun işleyişinin sağlanmasını elde eder. Bu da sunulan ürünlerin kolaylıkla pazarlanması dolayısı ile de satıcı firmanın hedeflenen kâra ulaşmasını sağlar. Tasarımda dikkat edilmesi gereken hususları maddeler halinde yazacak olursak;    

  • Kullanım kolaylığı; Her kesimden tüketicinin site içerisinde kolaylıkla aradığını bulabilmesi ve satın alabilmesi, işlemlerini hızlı ve kolaylıkla gerçekleştirmesi müşterinin memnuniyetini dolayısı ile sitenizi tercih etmesini sağlar. Böylelikle e ticaret web sitesi tasarımı sürekli olarak kullanımı artmaktadır. Show yazılım olarak bizler bu konuda son derece titiz davranmaktayız.
  • Sade yalın canlı tasarım; Fiziki bir mağazanın düzemi ne kadar önemliyse ayni oranda kafa karıştırmayan sade ama göz alıcı bir tasarım da sanal mağaza için ayni önemi taşımaktadır. Tüketicinin kafasını karıştırmayacak gözünü yormayacak bir tasarım daima başarılı olacaktır.  
  • Sitede ürün sınıflandırma, kategori menüsü; Müşterinin aradığı ürüne kolaylıkla ulaşmasını sağlar. Bu kolaylık gezici kararsız müşteriler üzerinde olumlu sonuçlar alınmasını sağlar.
  • Web sayfasının yüklenme ve dolaşımdaki hızı; Müşteri zamanını en az harcayacağı siteyi tercih etmekte geç yüklenen siteleri hızla terk etmektedir. Bu nedenle tasarım da bu konuya dikkat edilmelidir.
  • Giriş sayfası, Ana sayfa; sayfanızı ziyaret eden potansiyel müşterilerinizi cezbedebilmek için gerek yönlendirme gerek kampanya tanıtımı çok önemlidir. Müşteride ilk algı giriş sayfasında oluşturulmaktadır. Firmamız e ticaret web sitesi tasarım ile her müşterinin hayal ettiği eeb sitesini tasarlamaktadır.

Tüm bu hususlar göz önünde bulundurularak tasarım hizmet sunacağınız alana uygun hazırlanmalıdır. Belirlenen faaliyet alanında tüm arama motorlarında bulunabilen kolay erişime sahip bir e ticaret web sitesi kuşkusuz tercih bakımından da alışveriş bakımından da başarılı olacaktır. Geriye bu işi üstlenecek profesyonel bir ekip Bulmak kalıyor.

E Ticaret Web Sitesi Tasarımı Fiyatları

Bir-çok firma hazır tasarımların yapımında lakin bizler e ticaret web sitesi tasarımı konusunda son derece özgün olmaktayız, ayrıca fiyat seçeneklerimiz de çok uygun olmaktadır. Tasarlanan web siteleri zamanla geliştirilebilmekte yeni özellikler eklenebilmektedir. Tasarımın eksiksiz olması müşteri ile sağlıklı bir buluşmaya dolayısı ile olumlu sonuç almaya yaramaktadır.  İnternet sitemiz sayesinde bizimle iletişime geçebilirsiniz https://www.showyazilim.com/ bir tık uzağınızdayız.

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top