E-Ti̇caret Web Si̇tesi̇ Kurulum

AnasayfaHaberiniz Olsun.E-Ti̇caret Web Si̇tesi̇ Kurulum

Gün geçtikçe toplum yaşamında ticaret faktörü gelişmektedir. Özellikle e ticaret web sitesi kurulum için sürekli olarak sektörde sürekli bir artış söz konusu olabilmektedir. İş hayatının yoğunluğu, ulaşım, evde üzerimize zorunlu olarak yüklenmiş sorumluluklar, sosyal yaşantı ihtiyacı gibi nedenler birçok işi daha hızlı ve daha kısa sürelerde yapabilmemizin çarelerini aratmaktadır. İnsan ömründe ortalama toplandığında 5- 8 yıl kadarını alışverişle geçirmekte. Kadınlarda bu rakam biraz daha artmaktadır. İnsan hayati düşünüldüğünde bu rakam önemsenecek derecede fazla. Giden her bir saat sizin sosyal yaşantınızdan çalınan zaman. Tabi ki bu işlemin birde satıcı tarafı var. Sayıcı için talep edilen ürünlerin temini sergilenmesi satışının gerçekleştirmesi hem uğraş hem yüksek maliyetler gerektirmektedir. Ticarî faaliyet için vergilendirmeden alan kirasına personelden enerji pos vb. Giderlere kadar oldukça fazla kalem ve miktarda kârı düşürecek etmenler mevcuttur. Pahalıya mâl edilen bir ürün zarar etmemek için pahalıya satışa sunulmak mecburiyetindedir. Bu da rekabeti zorlaştırmakla beraber satış oranlarını ciddi şekilde düşürmektedir. Satış oranını artırmak için Show yazılım yanınızda.

E -TİCARET Web Sitesi Yapım Aşamalarında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hem alıcı taraf hem de satıcı taraf için daha az emek harcanarak daha ucuza alışveriş yapılabilmesi amacı ile e ticaret gün geçtikçe daha çok tercih edilmektedir. Yaklaşık 20 milyon aktif internet kullanıcısının olduğu düşünüldüğünde ülkemiz sanal pazarlamada ne kadar önemli bir paya sahip daha iyi anlaşılmaktadır. E ticaret ürünlerini tüketici ile buluşturmanın en ekonomik ve en kolay yolunu sunan sektördür.  Bu pazarda yer alabilmek için öncelikle ürünlerinizi sergileyebilecekmiş bir platform, bir siteye ihtiyaç vardır. Bu platformlar kısaca, e ticaret web sitesi kurulum ile oluşturulan platformlardır. Hem ürünlerinizi sergileyebileceğiniz hem de tüketiciye sanal ortamdan satışını sağlayacağınız bu sanal mağaza e ticaret web sitesi tasarımı ile hayata geçirilmektedir. Sitenin keşfi ve tercihi için profesyonel bir tasarım neredeyse olmazsa olmazlardan biridir. Show yazılım ile ürünlerinizi sergileye bilirsiniz.  E ticaret web tasarımı yapılırken bazı hususlara dikkat edilmelidir.     

  • Faaliyet alanı adı; Tüketici hafızasında kalacak kolay dikkat çekici ve faaliyet alanınıza uygun bir site ismi gerekmektedir.
  • Satılacak ürün cesimleri ve adetleri; satılacak ürünlerin çeşitlerine ve sayılarına ön çalışma ile bir belirleme yapılmalıdır.
  • Web sitesi sayfa öğeleri; web sitesinde ki tüketiciye sunulan öğelerin önceden belirlenmesi gerekmektedir. Örneğin ürün karşılaştırma, fiyat kıyaslama vb.
  • Web sitesi, site yöneticisi; tüketiciye ürün sunumu site takibi, sipariş alımı gibi site ile ilgili takip ve müdahaleleri sağlayacak bir kişinin belirlenmesi ve işleyişinin sağlanması gereklidir. E ticaret web sitesi kurulum aşamasında buna dikkat edilmelidir.
  • Sanal post; ürün bedellerinin tahsil edilebilmesi hem ödeme hemde tahsil kolaylığının sağlanması için düşük komisyonlardaki sanal post hizmetinin alınması gereklidir. Bu konuda güvenli alışveriş için SSL sertifikalı olmasına dikkat edilmelidir.

       En İyi Fiyat Seçenekleri

Maddelerde yer alan hususlar ile site tasarımı özgün, canlı, ilgi çekici bir grafiğe sahip olmalıdır. Tüketicinin her kesimine hitap edilmesi için kolay kullanılabilir ve her arama motorunda bulunabilir olmalıdır. Show yazılım ile istediğiniz şekillerde ve özelliklerde e ticaret web sitesi kurulum hizmetlerini alabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile her zaman en iyi web tasarım hizmetini alabilirsiniz.

Tüm bu şartlar göz önünde bulundurularak e ticaret web tasarımın hazır halde alınması mı yoksa uzman bir kadro tarafından isteklerinize göre tasarlanması mı sizce uygun olacak karar ve tercih size ait olacaktır.  

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top