Teki̇rdağ Web Si̇tesi̇ Kurma

AnasayfaHaberiniz Olsun.Teki̇rdağ Web Si̇tesi̇ Kurma

Dünya üzerinde 4 milyardan fazla internet kullanıcısı varken firmalar kendilerini tanıtmak ya da ürünlerinin satışını yapmak için kendilerine ait web sitesi kurmak istemektedir. Tekirdağ web sitesi kurma ile en ekonomik fiyata, firma sahiplerinin amaçlarına uygun şekilde web siteleri hazırlanmaktadır. Bazı firmalar internet siteleri üzerinden satış yapmayı planlıyorken bazı firmalar da site üzerinden çeşitli bilgiler ve yazılar paylaşarak okuyuculara ulaşmayı planlamaktadır. Her gün gittikçe popülerleşen web siteleri hemen hemen her firma tarafından tercih edilmektedir. Show yazılım ile farklı tasarım, logo uyumlu renkler, SEO uyumlu içeriklerle kurulan web siteleriyle hedef kitleye ulaşmak oldukça kolay olmaktadır. Ulaşılan bu kitle belirli kurallara uyulduğu sürece devamlı müşteri ya da okuyucu olabilmektedir.

Web Sitesi Nasıl Kurulur?

Web sitesi kurulurken kullanıcıların yazarak erişim sağlayabildiği, siteye ait bir alan adı satın alınmalıdır. Tekirdağ web sitesi kurma aşamalarından ilki olan alan adı, satın alınmadan önce site sahibi tarafından belirlenmelidir. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra web sitesi kurmada ilk adım atılmış olacaktır. Bu işlemden sonra hosting olarak bilinen barındırma hizmeti satın alınmalıdır. Hosting, web sitelerinin aktif olarak kullanıma açılmasını sağlamaktadır. Fotoğraflar, yazılar, müzikler bu hosting hizmetinin satın alınmasıyla beraber web siteleri üzerinden yayınlanabilmektedir. Satın alınan alan adı ve hosting hizmeti birbirine bağlandığında tam anlamıyla web sitesi aktif hale gelmektedir. Aktif edilen web sitesinin daha sonra da alt yapısını seçmek gerekmektedir.  Alt yapı seçiminde güvenilirlik ve kullanım kolaylığına dikkat edilmelidir. Seçilen alt yapıya bağlı olarak web sitesinin amacına ve logosuna uygun renk ve tasarımlarda tema seçilmelidir. Alan adı ve alt yapı seçimi web sitesi kurmak isteyen firma ya da kişilerin tercihlerine bağlıdır. SHOW YAZILIM ile dilediğiniz şekilde alan adına sahip olabilirsiniz.

Alan Adı Nasıl Belirlenir?

Tekirdağ web sitesi kurma ile atılacak olan ilk adım sitenin alan adını belirlemektir. Kullanıcı için kolay ve web sitesine uyumlu olması gereken alan adını belirlemek için dikkat edilmesi gerekenler;

  • Alan adının yazımı: Kullanıcıların web sitesine kolaylıkla ulaşabilmesi için okunduğu gibi yazılan adlar tercih edilmelidir. Okunuşu ve yazılışı farklı olan alan adları kullanıcıların farklı sitelere gitmesine sebep olabilir.
  • Alan adı uzunluğu: Kısa tutulan alan adları kullanıcılar için kolaylık sağlamaktadır.
  • Anahtar kelimeler: Web sitelerinde satışı yapılan ürünler ya da içerdiği yazılar ile ilgili anahtar kelimeler kullanmak alan adının daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlamaktadır.
  • Alan adında kullanılan sayılar: Alan adlarında sayı ve tire çok fazla kullanılmıyor. İnsanların az kullandığı simgeleri alan adında kullanmak insanların aradığı web sitesini bulmasını zorlaştırır.
  • Kalıcı alan adının belirlemek: Sade ve akılca kalıcılığı olan bir alan adı belirlemek web sitesine ulaşan kullanıcıların yeniden bu web sitesini ziyaret etmesini sağlayacaktır. Bu alan adını belirlerken yeterince araştırma yapılmalıdır.
  • Uzantılar: Adı belirledikten sonra uzantıya karar verilmelidir. Uzantının yalnızca .com olmadığı bilinmelidir.

Tekirdağ web sitesi kurma ile her firma kolaylıkla web sitesini kurabilir, kullanıcılara görsel olarak hitap ederek hedef kitleye ulaşmasını sağlayabilir. İnternet sitemiz olan www.showyazilim.com ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top