E-Ticaret Sitesi Kurulumu

AnasayfaHaberiniz Olsun.E-Ticaret Sitesi Kurulumu

E Ticaret Sitesi Kurulumu

Dünyada ticaretin büyük bir bölümü internet üzerinden yapılmaya başladı. Bu yüzden büyük firmaların tamamı e ticaret sitesi üzerinden ürünlerini pazarlamaktadır. Küçük işletmeler ve bireysel internet kullanıcıları da artık e ticaret sitesi kurarak satış yapabilir. E ticaret sitesi kurulumu için firmamızın size sunacağı özel paketlerden faydalanabilirsiniz.

İnsanlar aradıkları ürünün önemli bir bölümünü internet üzerinden satın alabildikleri e ticaret siteleri üzerinden yürütmektedir. Sizler de bir e ticaret sitesi kurarak farklı ürünler satabilirsiniz. Bunun için özel site yazılımları almanız gerekir. Çünkü e ticaret sitelerin standart internet sitelerinde daha farklı yapıdadır. İnsanlar sitenizden güvenli alışveriş yapmak isterler. Bu yüzden özel bir web tasarım şirketine başvurmanız gerekir.

E Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?

E ticaret paketleri arasından seçim yaparak sizler de bir site sahibi olabilirsiniz. E ticaret sitenizde bulunacak özellikler şunlar olacaktır;

Mobil Uygulama: Bütçenize ve anlaşma paketinize göre e ticaret sitenizin hem IOS hem de Androİd uygulaması da üretilir. Bu sayede hedef kitlenize mobil cihazlardan da ulaşabilirsiniz.

Mail Hesabı: E ticaret sitelerinde kurumsal bir yapı elde etmek için paketlerin içinde özel mail adresleri de kullanılmaktadır.

Yedekleme Hizmetleri: Sistemde tüm verilerinizin yedeklendiği bir sunucu hizmeti de verilmektedir. Böylece geçmişe dönük tüm faaliyetlerinizi kontrol edebilirsiniz.

Ödeme Desteği: E ticaret sitelerinde önemli detaylardan biri de ödeme işlemidir. Paketlerinizin içinde müşterilerinizin satın alma işlemleri için kullanacakları bir sanalpos da kurulur.

Güvenlik:  İnsanlar alışveriş yaptıkları sitenin güvenli olmasını isterler. Bu yüzden SSL sertifikası konusunda da e ticaret siteleri destek almalıdır.

Sepet Yönetimi ve Kargo Takip Modülü: Ziyaretçileri bir siteye bağlayan önemli aşamalardan biri de sepetlerinin fonksiyonel olmasıdır.  E ticaret sitesi kurulumu sırasında pratik ve kullanışlı bir sepet oluşturulur. Ayrıca kargo takip modülleri sayesinde müşterileriniz doğrudan ürünlerinizi takip edebilirler. Ayrıca sepette fatura yazdırma gibi özellikler de bulunur.

Çağrı Merkezi Desteği: Ziyaretçilerin sizlere sürekli ulaşabilecekleri çağrı merkezi desteği de e ticaret siteleri paketleri içinde sunulan destekler arasındadır.

Kategorilerindirme, ürün sıralama, stok takibi gibi tüm fonksiyonel özelliklere sahip bir e ticaret sitesi kurulumu için hemen bizimle iletişime geçin.

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Yazılım ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top