Google Reklam Verme

AnasayfaHaberiniz Olsun.Google Reklam Verme

Google Reklam Verme

İnternet dünyasında yaşanan gelişmelerden sonra her sektörden binlerce katılımcı web sitesi sahibi olarak tüm ürün ve hizmetlerini buradan pazarlamaya başlamıştır. Sizler de kaliteli bir web sitesi ile rakiplerinizin önüne geçebilir, reklamınızı yapabilir ve gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Bunun için reklam kampanyaları düzenlemeniz gerekir. İnternet reklamları en uygun maliyetlerle en etkili reklamları oluşturmanızı sağlar.

Google, arama motorları arasında en çok trafik alan sitedir. Bu yüzden Google reklam verme çalışmaları sayesinde web sitenizi tanıtabilirsiniz. Bu reklamlar firmanızın üst sıralarda yer almasını ve rakipleriniz arasından öne çıkmanızı sağlar. Google reklamları için profesyonel bir bakış açısı gereklidir. Öncelikle reklam verdiğinizde buradan doğrudan hedef kitlenize ulaşarak web sitenizin trafiğini arttırabilirsiniz.

Google Nasıl Reklam Verilir?

Google reklam verme işlemleri için bizimle çalışarak uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.  Google reklamları için yaptığımız çalışmaları şöyle belirleyelim;

Anahtar Kelime Analizi: Öncelikle sektörünüzle ilgili gelişmeleri takip ederek anahtar kelime analizi yapıyoruz. Böylece üst sıralara çıkma ve web sitenizi tanıtma çalışmaları için gerekli rekabet kelimelerini belirliyoruz. Bu kelimelerle ilgili içerik girişi yaparak Google’da bu kelimeleri aratan kişilere en üst sırada web sitenizin çıkmasını sağlıyoruz.

Hedef Kitle Belirleme: Anahtar kelime analizinden önce hedef kitlenizi belirliyoruz. Hedef kitlenize yönelik reklamlar vererek web sitenizin daha organik ve doğrudan potansiyel müşterilerinizi almasını sağlıyoruz. Böylece arama motorlarında üst sıralara çıkmanızı sağlıyoruz.

Reklam Verme: Google reklam verme konusunda esnek bir çalışma sistemine sahiptir. Bunun için görüntülü ya da standart reklamlar verebilirsiniz. Reklam ödemeleri ise isterseniz kaldığı zamana isterseniz de tıklanma gibi farklı sistemlerle ödenmektedir. Google reklam fiyatları sizin bütçenize göre belirlenir. Bizler sizin bütçenize göre en uygun reklamları sunuyoruz.

Reklamlarınız verildikten sonra süreç takibi yapıyoruz. Belirli periyotlarla sizlere rapor veriyoruz. Yaptığımız ölçümler sayesinde reklamlarınızdan elde ettiğiniz faydayı somut olarak ortaya koyuyoruz. Google reklamlarının en güzel yanı sonuçlarının takip edilebilir olmasıdır. Çok uygun maliyetler ve doğru içeriklerle hedef kitlenize Google reklam verme uygulaması sayesinde ulaşabilir ve gelirlerinizi bir anda arttırmaya başlayabilirsiniz.

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Yazılım ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top