Google Web Sayfa Açma

AnasayfaHaberiniz Olsun.Google Web Sayfa Açma

Google Web Sayfa Açma

Arama motorları internet üzerinden en çok tıklanan uygulamalardır. Bu yüzden web siteleri çalışmalarının tamamını arama motorlarına göre şekillendirirler. Paylaşılan içerikler için arama motorlarında üst sıralara çıkmak için Google algoritmasına uygun bir web sitesi oluşturmanız gerekmektedir. Google web sayfa açma işlemleri sayesinde web sitenize gelen trafiği arttırabilirsiniz.

Arama motorlarında üst sıralara çıkacak bir web sitesi açabilmek için öncelikle belirli çalışmalar yapmalısınız. Web sitesi sahibi olmak için web ajansımızdan  yardım alabilirsiniz. Tasarımcılarımız Google isteklerine ve ilkelerine göre web sitenizi oluşturarak sizlere teslim etmektedir. Böylece web sitenizi arama motorlarında istediğiniz yere getirebilirsiniz. Ancak durum siteyi açmakla bitmiyor. Sonrasında sitenin yönetimi de arama motorlarının ilkelerine göre gerçekleştirilmelidir.

Google Web Sayfası Size Ne Kazandırır?

Google genelde özel işletmeler için Benim İşletmem isimli bir uygulama kullanmaktadır. Bu uygulama ile sizler de web sitenizi ücretsiz olarak Google arama motoruna tanımlayabilirsiniz. Harita, işletme iletişim bilgileri ve Google arama sonuçları gibi birçok detayda firmanız hakkında bilgi verilmektedir.  Google web sayfası açma sizlere şu konularda avantaj sağlar;

  • Fiziksel bir işletme sahibi olmasanız da kendinizi Google firmasında web sayfası açabilir ve ticari olarak varlık gösterebilirsiniz.
  • Sizler için belli anahtar kelimeler üzerinden harita tanımlaması yapıyoruz ve böylece işletmeniz hedef kitleniz için belirli bölgelerde size çok kolay ulaşacaktır.
  • Fotoğraflarınızla birlikte işletmenizi ve ürünlerinizi daha iyi tanıtabilirsiniz.
  • Gelirlerinizi arttırabilirsiniz ve arama motorlarında rakiplerinizin önüne geçerek ziyaretçi trafiğinizde artış görebilirsiniz.
  • Bu uygulama sitenizin görünürlüğünüzü arttıracaktır.

Google arama motorlarında en üst sıralara çıkan işletmelerin gelirleri artacaktır. Bu yüzden Google web sayfa açma işlemleri sonucunda firmanızı bölgesel olmaktan çıkarıp daha genel bir yapıya kavuşturabilirsiniz. 

Google sürekli olarak algoritmalarını değiştiren bir uygulamadır. Bu yüzden arama motorlarında daha iyi yerlere gelmeniz adına sizlere destek oluyoruz. Sitenizin açılma ve yönetimi konusunda sizlere  destek oluyor ve arama motorlarında her zaman rakiplerinizin önünde olmasını sağlıyoruz. Tüm çalışmalarımız firmanıza değer katmak için uygulanmaktadır. Ayrıca rakip analizi, hedef kitle araştırması, web sitesi faaliyet raporları gibi farklı hizmetlerimizle de web sitenizi iyi yerlere getirebilirsiniz.

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Yazılım ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top