İnternet Sitenizi Google’da İlk Sayfaya Taşımak

AnasayfaHaberiniz Olsun.İnternet Sitenizi Google’da İlk Sayfaya Taşıma...

İnternet Sitenizi Google’da İlk Sayfaya Taşımak, Pek çok insan gündelik iş hayatından sıkılmış şekilde günlerini iş yerlerinde geçirmektedir. Fakat günümüz şartlarında değişen para kazanma koşulları bulunmaktadır. Bunlardan ilki internet dünyasıdır. İnternet dünyası bizlere gerçek anlamda oturduğumuz yerden para kazanma fırsatı vermektedir.
Peki ama nasıl? Eğer siz bir internet sitesi kurarsanız ve bu siteye günde binlerce hatta on binlerce ziyaretçi alırsanız sitenize reklam alabilirsiniz. Elbette bu sitenin sahibi siz olduğunuz için reklam gelirlerine de sahip olabilirsiniz. Peki size neden reklam vermek istesinler bu reklam verenler?

Çünkü televizyonda örneğin 300.000 kişinin izlediği bir kanala reklam vermek 200.000 TL iken sizin aylık 300.000 kişinin ziyaret ettiği sitenizde reklam vermek için 10.000 TL ayırabilirler. Bu da şirketlere reklam açsından büyük kâr dengesi kazandırır. İşte bu ziyaretçi sayılarına ulaşabilmek için ise sitenizin google seosunun oldukça iyi olması gerekmektedir. Eğer daha önce seo ne demek duymadıysanız sitemizde biraz gezerek diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Seonuzun iyi olması demek google da aratılan kelimede ilk sayfaya gelmeniz anlamına gelir. Bu da meraklı gözlerin ilk olarak sizin sitenize girmesi demektir. Tezgahta öne çıkan ürünün siz olması demek bir bakıma. İşte internet dünyasından para kazanan insanlar buna google sıralamada yükselme işlemi diyorlar. Google birinci sayfada sayfaları göstermek için pek çok özellik arıyorlar. Öncelikle konuyla ilgili yazınızın oldukça iyi olması, kopyalama ve çalıntı işlemleri ile hazırlanmış olmaması ve site içerisinde gömülmüş yazılımcılarımızın işi olan yüzlerce işlem. Peki bunları bir bilgisayar mühendisi olmayan insanın tek başına yapması mümkün mü? Elbette mümkün. Yıllarını vermiş insanlar bu işleri kendileri de yapabilirler. Fakat bu işlem o kadar kolay değil. En azından bu meslekte 10 yılınızı harcamış olmanız ve konuyla ilgili bilgilere sahip olmanız şart diyebiliriz.

İşte sizler için Trakya Seo hizmetlerimizi bu nedenle başlatmış bulunuyoruz. Eğer Trakya bölgesinde yaşayan bir insansanız bizimle iletişime geçerek sitenizin seo ayarlamalarını yaptırabilirsiniz. Özellikle Tekirdağ bölgesinde yoğun olarak faaliyet göstermekteyiz. Pek çok insan tekirdağ seo işlemleri için bizimle irtibata geçiyor. Şirketimizin merkezi ise tekirdağa bağlı olarak bulunan çorluda. Çalışamlarımızı çorlu seo işlemleri için bu merkezimizde kendi ekibimizle gerçekleştiriyoruz.

Böylelikle sitelerinizi belirlediğimiz zaman dilimi içerisinde diğer sitelerden ayırarak ön plana çıkarıyor ve sizlerin kazançlarınızı arttırıyoruz. Unutmayın ki siteniz ne kadar ön planda olur ve ziyaretçi olursa o konuyla alakalı olarak size reklam vermek isteyen insanların sayısı çoğalacaktır.

Örneğin bir sağlık siteniz varsa ve bu site seo işlemlerimiz ile ön plana ilk sayfaya çıkmışsa yeni bir ürün üreten sağlık firmaları reklam vermek için ilk önce size ulaşacaklardır. Reklam fiyatını belirlemek ise tamamen size kalmış!


Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Yazılım ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top