İnternet Sitesi Kurma Maliyeti

AnasayfaHaberiniz Olsun.İnternet Sitesi Kurma Maliyeti

İnternet Sitesi Kurma Maliyeti

İnternet dünyası her geçen gün büyüyerek ilerleyen bir yığındır. Kurumsal ya da bireysel olarak internet sitesi sahibi olabilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden insanlara ulaşabilir hatta buradan gelir de elde edebilirsiniz. Ancak internet sitesi kurmak hiç bilgisi olmayanlar için çok zor bir süreçtir. Bu yüzden web yazılım desteği veren ajanslarla çalışarak profesyonel bir web sitesi sahibi olabilirsiniz.

İnternet sitesi kurma maliyeti sizin projenize göre değişecektir. Öncelikle sizler bir bütçe belirlemelisiniz. Belirlediğiniz bütçeye göre web siteniz oluşturulur. Ancak web sitesi kurulumunda belli başlı zorunlu olan maliyetler olduğunu da ifade edelim. Web sitesinin bir firma için en uygun maliyetli reklam aracı olduğunu ve internet üzerinden hedef kitlenize kolayca ulaşabileceğinize değinelim.

İnternet Sitesi Kurarken Nelere Para Ödenir?

İnternet sitesi kurma aşamasında öncelikle bir adrese ve hosting desteğine ihtiyacınız vardır. Sizler için bu süreçte faydalı olacak kalem maliyetleri söyleyelim;

Domain: İnsanlar internet tarayıcılarına giriş yaptıklarında adres çubuğuna yazdıkları isim sizin domaininizdir. Sizler yıllık belli bir ücret karşılığında domain satın alırsınız.

Hosting: İnternet üzerinden insanların sizlere 7 gün 24 saat ulaşması adına özel sistemler olan ve verilerinizin depolanarak insanların görüntülemesini sağlayan sistemlerdir. Bu özel sistemler için yıllık belli bir ücret ödeyerek sitenizi sürekli yayında tutabilirsiniz.

Alt Yapı: Sıfırdan bir internet sitesi kurma maliyeti arasında alt yapı da gösterilebilir. Birçok site ücretsiz olan Wordpress gibi başarılı alt yapıları da kullanmaktadır. Ancak sizler daha profesyonel ve özgün bir web sitesi için özel alt yapı sistemleri de kullanabilirsiniz.

Tema: Web sitenizin yapısına uygun bir tema oluşturmanız şarttır. Ücretsiz tema eklentilerini de kullanabileceğinizi ifade edelim. Ancak E ticaret siteleri ve kurumsal firmalar daha çok özel temalar kullanarak kalitelerini ortaya koyarlar.

Güvenlik Sertifikası: Özellikle trafiği yüksek bir internet sitesi kurmak istiyorsanız güvenlik sertifikası da kullanmalısınız. SSL sertifikası sitenize giren ziyaretçilerin güvenliğini sağlar ve belli bir ücret karşılığında kullanabilirsiniz.

İnternet sitesi kurma maliyeti içinde web tasarım şirketinin çalışmaları da olacaktır. Bizimle iletişime geçerseniz bütçenize uygun olacak şekilde en kaliteli web sitesini oluşturarak sizlere teslim ediyoruz. Ayrıca sitenin yönetimi konusunda da sizlere destek oluyoruz.

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Yazılım ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top