Kurumsal İnternet Sitesi Fiyatları

AnasayfaHaberiniz Olsun.Kurumsal İnternet Sitesi Fiyatları

Kurumsal İnternet Sitesi Fiyatları

Kurumsal firmalar rakipleriyle mücadele edebilmek ve hedef kitlesine ulaşabilmek için internet ortamında da varlık göstermelidir. Bu yüzden de bir web sitesi kullanmaları şarttır. Ancak firmaların sıradan bir web sitesi kurması yanlış olur. Bu yüzden kurumsal bir web sitesi kullanması gerekir.  Kurumsal internet sitesi fiyatları hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

İnternet siteniz sizin web dünyasındaki kapınızdır. Bu yüzden ziyaretçilerin web sitenize girdiklerinde mutlaka kalitenizi, ürün ve hizmetlerinizi görmesi gerekir. Bunun için de kaliteli bir web sitesi kurmanız gerekir. Kurumsal bir internet sitesi kurmanın maliyeti bütçenize göre değişecektir. Sektörünüze göre bir tema ve rakip analizleri internet sitesi fiyatına etki eden bazı detaylardır.

Kurumsal İnternet Sitesi Kurulumu

Kurumsal internet sitesi kurma konusunda sizlere tüm detayları sunuyoruz. Hizmetlerimiz;

Logo: Kurumsal bir yapının en büyük göstergelerinden biri logodur. Sizler de firmanızın öne çıkmasını ve akılda taze kalmasını istiyorsanız mutlaka logo bulmalısınız. Sizler için logo tasarımı yapıyoruz.

Renk Seçimi: Sektörünüzde sizi öne çıkaracak ve markalaştıracak detaylar renklerdir. Bu yüzden web sitenize şirket renklerinizi belirleyerek uyguluyoruz. Ayrıca şirket renklerinizi logonuzda da paylaşıyoruz.

SEO Çalışmaları: İnternet sitenizin arama motorlarında üst sıralara çıkması için gerekli optimize çalışmaları da kurumsal internet sitesi kurulumunun gerekliliklerindendir. Bu yüzden kurulum sonrasında da sizlere destek oluyoruz.

Rakip Analizi: Web sitesi kurulumunda rakiplerinizin de ne yaptıkları ve neyi yanlış yaptıkları önemlidir. Profesyonel rakip analiz sistemlerimiz ile sektörünüzdeki tüm rakiplerinizi inceleyerek çalışmalarımıza yön veriyoruz.

Hedef Kitle Analizi: Bir web sitesi kurarken kurumsal internet sitesi fiyatları içine hedef kitle analizi de dahildir. Çünkü sitenizi tasarlarken hedef kitlenizin demografik yapısını da doğru şekilde belirlemek gerekir. Bu yüzden hedef kitlenizi belirliyoruz ve web sitenizi buna göre oluşturuyoruz.

İçerik Desteği: Web sitenizde düzenli olarak içerik girişi olmazsa kurumsal ve kaliteli olmaktan çok uzak kalır. Bu yüzden web sitenizi kurduktan sonra sizlere düzenli şekilde blog ve kategori içeriği desteği sağlıyoruz.

Sizler de kurumsal bir web sitesi sahibi olmak istiyorsanız hemen bizi arayın ve size özel projelerle en uygun maliyetlere kurumsal web sitenizi oluşturalım.

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Yazılım ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top