Kurumsal Web Sitesi Açma ve Site Açma Ücreti

AnasayfaHaberiniz Olsun.Kurumsal Web Sitesi Açma ve Site Açma Ücreti

Kurumsal Web Sitesi Açma ve Site Açma Ücreti

İnternet ortamında var olmayan işletmeler rakipleri arasında yok olmaya mahkumdurlar. Bu yüzden kurumsal olmayan firmalar internet sitesine var olmak zorundadır. Firmanıza gelen müşterilerin önemli bir bölümü sizleri ilk önce burada arar. Bu yüzden kurumsal web sitesi açma ve site açma ücreti hakkında sizlere bilgi vereceğiz.  Böylece hedef kitlenize kolayca ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Web Sitesi Açma

Size web sitesi açmak için gerekenler yazımızda bir web sitesini açmanın nasıl olması gerektiğini anlattık. Bunun için öncelikle bir domain almanız, sonrasında da hosting alarak alt yapı kullanmanız gerektiği de belirttik. Sonrasında ise tema satın almanız gerektiğinden bahsettik. Ancak kurumsal web sitesi açma biraz daha farklı bir boyuttur. Kurumsal web sitesi özelliklerini şöyle belirtelim;

Site Renkleri

Sitenizin renkleri kurumsal kimliğinizi ortaya koyar. Bu yüzden web sitenizdeki renkler firmanızın renklerini ortaya koymalıdır. Böylece insanların aklında yer edinebilir ve firmanızın değerini arttırabilirsiniz.

Alan Adı Seçimi

Web sitenizin alan adı da sektörünüzle ve firma isminizle uyumlu olmalıdır.  Sizi en iyi yansıtacak ve insanları firmanıza çekecek olan alan adınızdır.

Şirket Logosu

Şirketinizin kurumsal olduğunu ortaya koyan detaylardan biri de logonuzdur. Bu yüzden web sitenizde de şirketinizin logosuna yer vermelisiniz. Kurum renkleri ile logo renkleriniz de uyumlu olmalıdır.

Özgün ve Profesyonel İçerik

Web sitenizdeki içerikler de çok önemlidir. Firmanızın hizmet verdiği sektördeki tüm bilgileri en yalın ve doğru şekilde barındırmalıdır. Ziyaretçiler web sitenizde aradığını bulmalı ve başka bir yere girmeye ihtiyaç duymamalıdır.

İletişim Bilgileri

Ziyaretçiler firmanızın mail adresi, telefon numarası ve adresi gibi detayları web sitenizde bulmalıdır. İletişim bilgileri kurumsal web siteleri için zaruri bir ihtiyaçtır.

Mobil Uyum

 Web siteniz mobil uyumlu olmalıdır. Böylece insanlar hem masaüstü hem de mobil cihazlardan tam uyumlu olarak sitenizi ziyaret edebilmelidir.

Kurumsal Web Sitesi Açma Maliyeti

Kurumsal web sitesi açma ve site açma ücreti konusunda sizlere maliyet hakkında bilgi verelim. Web siteniz için domain, hosting, alt yapı, tema, logo gibi detaylar için bütçe ayırmalısınız. Sonrasında ise SEO çalışmaları için bütçe ayırarak arama motorlarında en üst sıralara gelmeniz sağlanabilir.

Hemen web sitesi yaptırmak için: 0850 885 0059 nolu telefon numaranızı arayabilir yada WhatsApp ile yazabilirsiniz.

Web sitesi paketlerimiz: https://www.showyazilim.com/kategori/web-siteniz-olsun-kampanyasi

Yazılım ürünlerimiz: https://www.showyazilim.com/yazilimlar


Top